Opp-ned, baby!

Opp-ned, baby!

Dumpet et sted i Tyskland, sammen med hundrevis andre porselensdukker, under 2. verdenskrig. For en stund siden ble de gravd fram igjen. Puh!Tre, keramikk, og et lite stykke historie tredd på en tråd.Selges i min epla-butikk

Les videre...

Gjenbruk i Sør-Afrika

Gjenbruk i Sør-Afrika

Rubber project Denne gummidukken er laget av N. Mramba som bor og jobber i en township i Cape Town. “Rubber project” bidrar til at mange kvinner som bor i “townshipene” har mulighet til å jobbe samtidig som de er nær hjemmet, og barna. www.rubberproject.com Tut tut! En liten bil laget av diverse blikkbokser. Flip-flop-kudu Et(…)

Les videre...

Før og nå

Før og nå

12. mai ble mamma 60 år. Hva kjøper man egentlig til hun som har alt? Etter en runde med sniktitting i skuffer og skap fant vi ut at det eneste hun egentlig trenger er et nytt kjøkken. Matmor som hun er. Nei, vent litt… Veggene er fylt med bilder av barnebarn, men hvor er vi?(…)

Les videre...

Sør-Afrika

Sør-Afrika

På tur med Epic-Enabled og Alfie i Sør-Afrika. Tre ord; fantastisk, grønt, kontraster. Første dagen kjørte vi til Soweto, og så bar det videre nord til Kruger nasjonalpark og Tshukudu bush camp. Siste del av ferien tilbrakte vi i Cape Town. Her var det stort fokus på miljø og gjenbruk. Jeg kjøpte med meg noen(…)

Les videre...